Myynti- ja toimitusehdot

Myynti- ja toimitusehdot:

 

1. Osapuolet:
Myyjänä toimii Audioimport Group Kinnunen Ab Oy

Tietoa Audioimport Group Kinnunen AB Oy:

Y-tunnus: 2441602-7

Pääkonttorin osoite: Palkkitie 10, 84100 Ylivieska, Finland

Asiakaspalvelun sähköposti: info@audioimport.fi

 

2. Ostokset verkkokaupassa:
Jäljempänä olemme kuvailleet ostoprosessia.

- Löydä lisätietoja tuotteista
- Valitse haluamasi tuote
- Lisää tuote ostoskoriin
- Valitse toimitus- ja maksutapa
- Valinnainen asiakasprofiilin rekisteröinti
- Tarkista tilauksesi
- Vahvista tilaus ja hyväksy ostoehdot
- Vastaanota tilausvahvistus

 

3. Tilauksesi:
Vastaanotettuamme tilauksesi vahvistamme tilauksen ja lähetämme siitä automaattisen tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lue tilausvahvistus tarkasti läpi sen saatuasi ja tarkista, että tilausvahvistus on yhtäläinen tilauksesi kanssa.

 

4. Maksutavat:
Kun teet ostoksia www.aigroup.fi -verkkosivuilla, vastaamme maksun käsittelystä. Voit olla yhteydessä meidän asiakaspalveluun info@audioimport.fi, jos Sinulla on kysyttävää maksutavoista.

 

5. Toimitus:
Tuotteiden toimitus tapahtuu tilausvahvistuksessa ilmoitetulla tavalla.

 

6. Reklamaatio:
Tuotteiden vastaanottamisen jälkeen suosittelemme, että mahdollisimman pian tarkistat, että toimitus vastaa tilausvahvistusta, etteivät tuotteet ole vaurioituneet kuljetuksessa tai ettei tuotteissa muuten ole virheitä tai puutteita. Mikäli tuote on viallinen tai vaurioitunut, voit olosuhteista riippuen vaatia joko virheen korjaamista, uudelleentoimitusta tai kaupan purkamista.

 

7. Peruuttamisoikeus
Kuluttajansuojalain perusteella sinulla on peruuttamisoikeus ostokseesi. Peruutusoikeus edellyttää, että 14 päivän sisällä toimituksen vastaanottamisesta ilmoitat meille halustasi hyödyntää peruuttamisoikeuttasi, ensisijaisesti ottamalla yhteyttä info@audioimport.fi

 

8. Henkilötiedot
Kun teet ostoksia meillä, on meidän käsiteltävä henkilötietojasi luottamuksellisesti. Kattavan tiedon meidän henkilötietojen käsittelystä saat tietosuojaselosteestamme.